ДЕТСКИ ЦЕНТЪР - ARTE HOTEL
 

Развлечения за децаArte Spa&Park Hotel Велинград, разполага с вътрешен и външен детски кът.

ARTE Spa&Park

ВЪТРЕШЕН ДЕТСКИ КЪТ


Вътрешният детски кът е помещение намиращо се непосредствено до рецепцията и ресторанта на хотела, което дава възможност на родителите да се насладят на спокойна вечеря или елегантна напитка, докато любимите им деца се забавляват. Просторно, климатизирано помещение с естествена светлина, разполагащо с богата гама от съоражения и играчки. На Ваше разположение има професионален аниматор, който ще забавлява любимите си малчугани!

ARTE Spa&Park

ВЪНШЕН ДЕТСКИ КЪТ


Външният детски кът от своя страна е разположен в близост до външните минерални басейни на хотела и лятната, панорамна тераса на ресторанта. Обграден от борава гора, външния кът е любимо място за игри на всички малки гости! Професионалното съоражение изградено за целта предлага безкрайни забавления и емоции.

ARTE Spa&Park

ДЕТСКА АНИМАЦИЯ


Традиционно в Arte Spa&Park Hotel се провеждат уникални детски анимации в различни периоди. Наши гости по време на анимационните ни програми са били: Кака Лара, Щурите химици от "Корпус за бързо гърмене", Професионалистите от "ЖиВ Анимейшън" и "Слон Балон", Националната ни шампионка по карвинг, Мобилно Детско Кино, Маргаритка, Театър Хенд, и много други!