УСЛУГИARTE Spa&Park

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР


Arte Spa&Park Hotel Велинград, разполага с вътрешен и външен детски кът. Безброй играчки и съоръжения очакват всички наши малки гости. В определени часове на Ваше разположение има и аниматор! Оставете грижата за Вашите деца на нас!


ARTE Spa&Park

КОННА БАЗА


Любителите на конете и конната езда ще останат очаровани от новата атракция, която предлагаме. На територията на комплекса има открита конна база, разполагаща с няколко расови коне - арабски, източноевропейски и др. Феновете на конния спорт могат да се насладят на редица активности – обучение, прескачане на препятствия, преходи до забележителности и др.
Доверете се на професионалния ни инструктор Емил Атанасов – стартирал кариера си по конен спорт и обучение на коне в Ирландия в едно от най - престижните училища през 2000-та година. Постигнал множество победи и спомогнал за обучението на коне от висок ранг, за да станат шампиони.

ARTE Spa&Park

ЗДРАВОСЛОВНИ РИТРИЙТИ


Подарете си няколко незабравими дни сред природата в съчетание с вкусна храна, йога, конна езда, разходки в планината и още много изненади. Разтоварващото здравословно меню изобилства от пресни плодове и зеленчуци, прясно изцедени сокове и смутита, кълнове, ядки и семена. Менюто ще е не само здравословно, но и много вкусно.Нека заедно развенчаем митовете за това колко скучна и безвкусна е здравословната храна.

Ежемесечни дати за ритрийта може да намерите в раздел – ПАКЕТИ.

ARTE Spa&Park

СПОРТНИ АКТИВНОСТИ


Тенис на маса, Билярд, Воден волейбол


© 2016 АРТЕ ХОТЕЛ | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ | УЕБ САЙТ ОТ SAiT.BG