УСЛУГИ - ARTE HOTEL
 

УСЛУГИЗа Вашата пълноценна почивка, при нас ще откриете разнообразие от развлечения и допълнителни активности, които да споделите с любимите си хора.

ARTE Spa&Park

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР


Arte Spa&Park Hotel Велинград, разполага с вътрешен и външен детски кът. В определени часове на деня, както и вечер, на Ваше разположение е аниматор, който ще забавлява децата! Безброй активности очакват всички наши малки гости. Вторник и сряда са почивни за дамата, която се грижи за малчуганите при нас и в тези дни можете да разнообразите свободните часове на децата с наличните съоръжения и игри в хотела.

ARTE Spa&Park

ЗДРАВОСЛОВНИ РИТРИЙТИ


Подарете си няколко незабравими дни сред природата в съчетание с вкусна храна, йога, конна езда, разходки в планината и още много изненади. Разтоварващото здравословно меню изобилства от пресни плодове и зеленчуци, прясно изцедени сокове и вкусни смутита, кълнове, ядки и семена. Нека заедно развенчаем митовете за това колко скучна и безвкусна е здравословната храна.

ARTE Spa&Park

ДЕТСКА АНИМАЦИЯ


Подарете на децата си незабравими летни спомени.

Целодневна безплатна анимация в периода 13 юли - 26 август.

Arte работилничка 10:00 - 12:00 ч.

Водни приключения 17:00 - 18:00 ч.

Нощ на изненадите 19:00 - 22:00 ч.

*Анимацията е подходяща за деца над четири години.

ARTE Spa&Park

СПОРТНИ АКТИВНОСТИ


В сърцето на планината, сред чист въздух и вълшебна минерална вода е време да се ... позабавляваме. Под звуците на обичана от всички ни музика, нашите професионални инструктори ще се погрижат за тонуса и доброто Ви настроение.

Очакваме ви.