УСЛУГИЗа Вашата пълноценна почивка, при нас ще откриете разнообразие от развлечения и допълнителни активности, които да споделите с любимите си хора.

ARTE Spa&Park

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР


Arte Spa&Park Hotel Велинград, разполага с вътрешен и външен детски кът. В определени часове на деня, както и вечер, на Ваше разположение е аниматор, който ще забавлява децата! Безброй активности очакват всички наши малки гости. Вторник и сряда са почивни за дамата, която се грижи за малчуганите при нас и в тези дни можете да разнообразите свободните часове на децата с наличните съоръжения и игри в хотела.


ARTE Spa&Park

КОННА БАЗА


Комплексът разполага с открита конна база с няколко расови коне - арабски, източноевропейски и др. Можете да се доверите на професионалния ни инструктор Емил Атанасов за редица активности – обучение, прескачане на препятствия, преходи до забележителности и др. Базата функционира в определени месеци от годината, ще се радваме да се свържете с нас за актуална информация.

ARTE Spa&Park

ЗДРАВОСЛОВНИ РИТРИЙТИ


Подарете си няколко незабравими дни сред природата в съчетание с вкусна храна, йога, конна езда, разходки в планината и още много изненади. Разтоварващото здравословно меню изобилства от пресни плодове и зеленчуци, прясно изцедени сокове и вкусни смутита, кълнове, ядки и семена. Нека заедно развенчаем митовете за това колко скучна и безвкусна е здравословната храна.

ARTE Spa&Park

СПОРТНИ АКТИВНОСТИ


На разположение за нашите гости са тенис на маса, билярд, воден волейбол, пешеходни маршрути в района. С удоволствие ще съдействаме за организиране на еднодневна екскурзия до близките исторически и природни забележителности.


© 2016 АРТЕ ХОТЕЛ | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ | УЕБ САЙТ ОТ SAiT.BG