АРТЕ СПА & Парк Хотел - Велинград
 

ЗАВЕДЕНИЯЗаведенията в ArteSpa&ParkHotel ще Ви пленят с неповторима атмосфера, разнообразие от напитки и добра храна. Приготвили сме Ви безбрй вкусови изненади и предизвикателства, които да пробудят любопитството и в най-изтънчените ценители на кулинарото изкуство.

ARTE Spa&Park

РЕСТОРАНТ


Комбинацията от стил и удобство няма да Ви остави безразлични. Ресторантът разполага с 260 вътрешни места и 100 външни места, разположени на тераса. Богатото и разнообразно меню предоставя широк спектър на възможности: от A la Carte Menu до Show Cooking.

ARTE Spa&Park

ЛОБИ БАР


Удобен и практичен, лоби барът на Spa&Park Hotel Arte предлага най-добрата и изискана обстановка, от която имате нужда. 100 места разположени непосредствено до рецепцията и на голяма външна тераса. Очакваме Ви!

ARTE Spa&Park

УИСКИ БАР


Вашето място за удоволствие със стил. Предлагаме богат асортимент от високо класни напитки и пури, които да се превърнат в перфектният завършек на Вашата вечеря.

ARTE Spa&Park

БАР БАСЕЙН


За горещите летни дни, когато имаме нужда от почивка и ледено питие .. Бар басейн Arte е на Ваше разположение всеки ден, за да допълни релакса Ви. Чаша кафе, леден коктейл или сандвич избирате Вие. Разкошни шатри, шезлонги за слънчеви бани..и сервитьор под ръка, какво повече, за да се насладите на плажа в планината. .